Kaart naar OZOSNEL sturen?

Kaart naar Ozosnel sturen?
Kaart sturen naar Ozosnel?

Jullie hebben het vorig jaar vast gezien, Ozosnel vind het geweldig om tekeningen en kaartjes te ontvangen. Niet alleen voor zijn verjaardag maar ook omdat hij het ontzettend leuk vind om te zien wat kinderen allemaal kunnen knutselen en tekenen.

Vorig jaar ontving Ozosnel bijna 350 kaartjes, knutselwerkjes en tekeningen voor zijn verjaardag. Paardenpiet heeft ze allemaal opgehangen in zijn stal zodat het paard van Sinterklaas zich helemaal jarig voelde. Hoe Ozosnel zijn verjaardag viert kan je altijd hier terug lezen.


Kaarten en tekeningen voor OZOSNEL

Kaart naar Ozosnel sturen: versturen of stop het in je schoen

Er zijn verschillende manieren om je kaartje of kleurplaat bij Ozosnel te krijgen. De eerste is eigenlijk heel erg simpel. Maak een tekening of print er één uit. Als deze klaar is dan stop je het kunstwerk gewoon in je schoen. Je kan er nog een wortel of appel bij stoppen want dat vind Ozosnel ook erg lekker. De Pieten komen s ’nachts langs en nemen deze mee naar het grote Pietenhuis. Daar geven ze alles aan Paardenpiet, zodat zij ze aan Sinterklaas kan laten zien en daarna in de stal op kan hangen.

De tweede manier is om iets moois te maken en deze via de post te versturen. Hiervoor moet je alleen aan je ouders, oma, opa, tante of grote broer vragen of ze een postzegel willen kopen. Als je die in huis hebt dan stop je de tekening in een envelop en plak je de postzegel op de envelop. Nu alleen nog het adres op de envelop plakken en je kan deze dan in de brievenbus stoppen. Binnen enkele dagen bezorgt de postbode deze dan bij de stal van Ozosnel. Voor het adres kan je op de pagina met contactinformatie kijken.

Veel plezier met knutselen en kleuren en alvast bedankt voor jullie mooie kunstwerken!

Heb je een vraag voor OZOSNEL?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier of stuur een mailtje!