Sinterklaas gebruikt dit jaar een robot paard!

Robot paard van Sinterklaas
Sinterklaas komt dit jaar met een robot paard!

Sinterklaas gebruikt dit jaar een robot paard!

In een schokkende aankondiging heeft Sinterklaas bekend gemaakt dat hij dit jaar alle cadeautjes gaat bezorgen op een robot paard. Ja, je leest het goed, een metalen versie van Ozosnel!

Het nieuws heeft tot een schokgolf in Nederland geleidt, waarbij veel kinderen twijfels hebben over de beslissing om het vertrouwde witte paard van Sinterklaas te vervangen door een metalen versie. Bronnen dicht bij het Sinterklaas en de Pieten hebben echter onthuld dat deze beslissing pas naar goed en lang beraad is genomen.

Volgens ingewijden kampt het oude paard van Sinterklaas al een tijdje met gezondheidsproblemen en kan het dier het gewicht van de Sint en zakken met cadeautjes niet meer dragen. Er werd besloten om het paard te vervangen door een stevige en betrouwbare robot versie.

Maar dit is niet zomaar een metalen paard. Het paard is speciaal ontworpen om eruit te zien en te bewegen als een echt paard. Hij heeft zelfs manen van echt paardenhaar en kan galopperen met een snelheid van wel 50 kilometer per uur, waardoor de reis van Sinterklaas door het land veel sneller gaat dan voorheen.

Het metalen paard kreeg gemengde reacties van het publiek. Sommigen hebben hun bezorgdheid geuit over de milieu-impact van het gebruik van een metalen paard, terwijl anderen de authenticiteit van het Sinterklaasfeest achteruit zien gaan.

Desondanks blijft het Sinterklaasteam ervan overtuigd dat het metalen paard een hit zal worden bij zowel kinderen als volwassenen. "Het is een gedurfde stap, maar we geloven dat het de juiste is voor Sinterklaas en zijn missie om iedereen vreugde en geluk te brengen", aldus Paardenpiet.

Hoe het paard eruit ziet dat weten we in november, maar één ding is zeker: Sinterklaas en zijn metalen Ozosnel zullen dit jaar een lust voor het oog zijn.

Heb je een vraag voor OZOSNEL?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier of stuur een mailtje!