Video van Sinterklaas

Sinterklaas heeft het vaak heel erg druk met het bezoeken van kinderen en kan helaas niet bij iedereen langs komen. Maar daar hebben we iets op bedacht: een persoonlijke video van Sinterklaas. met een echt avontuur. Hiervoor werk Ozosnel samen met de Sint en Pieten. In een videoboodschap van bijna 14 minuten wordt je (klein) kind, neefje, nichtje of wie dan ook, compleet verrast.

Video van Sinterklaas; persoonlijke boodschap

Het mooie van deze video is dat de boodschap helemaal persoonlijk te maken is. Zo kunnen onder andere de naam, leeftijd en het favoriete eten vermeld worden van degene die verrast wordt en daarnaast kan er gekozen worden uit 450 onderwerpen. Bijvoorbeeld dat het goed gaat op school of dat het slapen in het eigen bedje goed gaat. Ook zijn er verschillende foto’s toe te voegen die in de video te zien zijn.
 
Binnen 5 minuten stel je zelf een unieke boodschap van Sinterklaas samen. Binnen 1 uur is de video dan te downloaden zodat deze makkelijk afgespeeld kan worden. Als er gekozen wordt voor het complete programma dan is het zelfs mogelijk om deze op een DVD te laten zetten. Samen met een gesigneerde kaart uit Spanje wordt de DVD dan opgestuurd met nog een paar leuke extra’s.
 

 

Video van Sinterklaas: Sinterklaas en de Magische Stoomtrein!

De videoboodschap van de Sint is dit jaar extra leuk met een geweldig avontuur. Dit jaar staat namelijk de in het teken van de Magische Stoomtrein. Een super leuk avontuur met heel veel Pieten en natuurlijk Sinterklaas? 
 
Kies nu voor het complete pakket van €19,95 en krijg de DVD, download en gratis extra’s t.w.v. €11,95!
 
Dit is dus:

  • Het avontuur met de Magische Stroomtrein
  • 6 onderwerpen en foto’s
  • Een persoonlijke video van ongeveer 14 minuten
  • Gratis verjaardagsvideo
  • Gratis 5 verhaaltjes van Sinterklaas
  • Gratis gesigneerde kaart
  • Gratis envelop uit Spanje


Klik op de onderstaande afbeelding om de video te maken!

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag voor OZOSNEL?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier of stuur een mailtje!