Hoe laat ik Ozosnel zien waar ik woon?

Als het paard van Sinterklaas aankomt met de stoomboot dan breekt er een drukke tijd aan voor het dier. Ozosnel staat dan ook te trappelen in de stal om aan het werk te gaan. Hier heeft hij al die maanden in Spanje voor getraind. We hebben op deze pagina al uitgelegd wat ze allemaal in Spanje doen als ze niet in Nederland zijn.
 
Er staan natuurlijk ontzettend veel huizen in Nederland. En hoe zorg je er dan voor dat Ozosnel weet waar je woont? Dit kan op een paar manieren.

Hoe laat ik Ozosnel zien waar ik woon?

Hoe laat ik Ozosnel zien waar ik woon - raamstickers

Speciaal voor Ozosnel hebben we een raamsticker met zijn logo laten maken. Deze kan je aan de binnenkant tegen het raam plakken en zelfs vaker gebruiken. De raamsticker heeft een diameter van 30 centimeter, is wit en valt dus extra goed op in het donker. En nadat Sinterklaas, Ozosnel en de Pieten weer vertrokken zijn met pakjesboot 12, dan bewaar je deze gewoon een jaartje op zolder.

Wil je een raamsticker bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@ozosnel.nl. De kosten zijn €7,50 (inclusief de verzendkosten)

Wortel in je schoen voor Ozosnel

Wortel in je schoen voor Ozosnel

Verder is de wortel in je schoen ook een goede manier. De Pieten nemen de wortel dan samen met je verlanglijstje mee naar Sinterklaas. De sint krijgt het lijstje met de cadeautjes die je graag zou willen en Ozosnel krijgt de wortel. De Pieten vertellen dan meteen waar je woont!

Naast een echte wortel kan je je huis ook nog versieren met een wortel van papier. We hebben een mooi stappenplan gemaakt hoe je eenvoudig een wortel kunt knutselen. Hang ze aan het raam, de voordeur of versier er de woonkamer mee. Dat maakt het ook meteen gezellig in huis!

Ozosnel poster

Naast wortels vind Ozosnel het ontzettend leuk als hij een mooie poster of tekening van zichtzelf voor het raam ziet. Ga maar na, als jij een tekening van jezelf zou zien dan zou je ook heel erg blij van worden toch?

Ozosnel.nl heeft verschillende tekeningen die ingekleurd kunnen worden. Deze zijn hier te vinden. Maar we hebben ook een stappenplan gemaakt hoe je zelf het paard van Sinterklaas kunt tekenen. Zo leer je in 5 of 10 stappen zelf het paard te tekenen. Ook nog erg handig voor de rest van het jaar ?. De uitleg vind je hier.

Wil je er zeker van zijn dat hij langs komt dan kan je altijd voor de zekerheid al deze manieren gebruiken ?

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag voor OZOSNEL?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier of stuur een mailtje!