Wat drinkt Ozosnel?

Ozosnel en alle andere paarden drinken eigenlijk maar één ding en dat is vers en schoon water. Voor Ozosnel is het extreem belangrijk dat hij dit water krijgt omdat hij dan gezond blijft. Voldoende water zorgt ervoor dat het paard een goede vochtbalans in zijn lichaam heeft. Dat helpt het paard van Sinterklaas bij het regelen van zijn lichaamstemperatuur, het water ondersteunt bij het goed functioneren van zijn organen en systemen en het water helpt bij het vervoeren van de nodige voedingsstoffen.

Ozosnel drinkt wel 20 tot 50 liter water per dag!

Wat drinkt Ozosnel?

Wat drinkt Ozosnel: 20 – 50 liter water per dag!

Ozosnel en alle andere paarden drinken eigenlijk maar één ding en dat is vers en schoon water. Voor Ozosnel is het extreem belangrijk dat hij dit water krijgt omdat hij dan gezond blijft. Voldoende water zorgt ervoor dat het paard een goede vochtbalans in zijn lichaam heeft. Dat helpt het paard van Sinterklaas bij het regelen van zijn lichaamstemperatuur, het water ondersteunt bij het goed functioneren van zijn organen en systemen en het water helpt bij het vervoeren van de nodige voedingsstoffen

"Ozosnel drinkt wel 20 tot 50 liter water per dag!"

Water voor Ozosnel

Sinterklaas en de Pieten zijn daarom ook altijd erg blij dat veel kinderen een bakje water neerzetten voor Ozosnel. Want als het paard van Sinterklaas dan dorst heeft dan kan hij direct wat drinken. En dan hoeven de Pieten zelf geen water mee te nemen. Hierdoor kunnen ze weer extra cadeautjes meenemen. Want alles moet natuurlijk mee het dak op gedragen worden.

Ozosnel, Sinterklaas en alle Pieten willen alle kinderen dan ook heel erg bedanken voor al dat lekker wat ze klaarzetten. Of het nu gaat om water, hooi of een wortel!


Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag voor OZOSNEL?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier of stuur een mailtje!